Don't forget to double click on pictures to enlarge

Friday, February 28, 2014

I believe in miricles

The first of Jan. my Granddaugher was driving this truck with her Dad and both walked away without a scratch!

Thursday, February 27, 2014

I'm Back!

Had my computer guy come today and it seemed it was a malware problem which he promptly fixed.

Thursday, February 13, 2014


I lost my sweet little dog this morning. Since I can't post any pictures here is a old post with a picture of her and her brother. He is pretty lost today too.

Wednesday, February 5, 2014

Some of you have asked me questions so here is the things I have done to try to remedy my blog problem.
I did go and try to restore it but it wouldn't let me set any specific dates but rather went to the last install or uninstall I did which was not anywhere close to the time the problem started.
My virus protection is Norton and it updates regularly on a set schedule.
My browser is Internet Explorer which I have had forever but I did download both Google Chrome and Foxfire to see if it would make a difference and it did not so I uninstalled them.
I have two programs that I run once a month...Malware bytes and CCleaner so all cookies and caches have been cleaned out.
I changed the internet compatibility both ways to see if that would make a difference and it did not.
I have Windows7 and have blogged since 2007 without this problem. I am sure that this is not MY computer problem but rather a BlogSpot glitch of some sort as I am not the only person having this problem.
I have taken a look at Wordpress but not too comfortable to make a change at this point so for now I am going to just take a break until hopefully it is fixed. For those of you that follow Rambling Rae I will go ahead and post my items on Pinterest. the spell check works, go figure.

Saturday, February 1, 2014

What is happening

I want to explain more clearly the problem I am having with my blog. Everything works fine to the point of adding a picture. The first thing that happens when I click on the picture icon is a quick dot flashes and then the site comes up. It will let me go to my pictures and upload one but then freezes.  Can not even cancel it but then have to shut the whole site down. So it is not a matter of the amount of pictures or the size of pictures but rather, it seems to be some sort of a glitch in the blog site. I have tried many times to contact them but of course they don't respond. I have even tried to use the HTML but that doesn't work either. I have tried to copy and paste it won't let me copy any of my pictures to it so I don't really know where to go from here....I feel like I am dying on the vine:( won't do a spelling check either.